Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Feeststemming? Dit zijn enkele foodtrucks met de meest speciale drankjes!

Zin in overheerlijke gin-tonics, spannende cocktails of heerlijke speciaalbiertjes? Ontdek dan enkele foodtrucks die je hierbij van dienst kunnen zijn! Boek ze op Foodtruckbestellen.be of Foodtruckvinden.nl

In de stemming voor een feestje? Denk dan eens aan een foodtruck voor de meest spetterende cocktails, bubbels en andere fantastische drankjes! Want wat maakt een feest nou feestelijker dan een mooi aangeklede foodtruck met overheerlijke gin-tonics, spannende cocktails, heerlijke speciaalbiertjes en meer? Om je alvast op weg te helpen hebben we enkele foodtrucks met de meest speciale drankjes voor je op een rijtje gezet:

Bar Mobil

feestje bar mobil
Bar Mobil is eigenwijs en houdt van feestjes bouwen. Dat doen ze met een eigen dj-booth én een fantastisch assortiment aan lokaal & ambachtelijk gebrouwen dranken. Mobil maakt spannende cocktails met homemade siropen, bitters en andere dranken. Bovendien serveert Mobil diverse heerlijke lokaal gebrouwen biertjes van kleine huisbrouwerijen. Voetjes van de vloer en proost!

STROOT gin foodtruck bar

feestje stroot
Ze bestaan nog pas kort (hun try-out was in augustus) maar ze zijn nú al een succes, deze experts in gin-tonics: STROOT! STROOT schenkt diverse gins uit binnen- en buitenland, met verschillende bijpassende tonics. Een waar walhalla voor de gin-tonic fan. De naam van de bar, stroot, betekent rietje én verwijst naar een bijproduct van tarwe, een ingrediënt van gin. Tijd om diep in het glaasje te kijken… cheers!

Just Wine wijnbar

feestje just wine
Wie van wijn houdt zit bij de Just Wine wijnbar gebakken! Just Wine heeft een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande wijnen, die uiteraard allemaal op de juiste temperatuur en in de juiste glazen geserveerd worden. Bubbels zijn natuurlijk óók mogelijk – want wat is een nu feestelijker dan dat? Dit is dé bar voor een feestje in stijl!

Miraeus Cocktails

feestje miraeus

Cocktailliefhebbers opgelet: het perfecte feestje vier je met Miraeus. Hier vind je méér dan de bekende mojito’s en gin-tonics. Bij Miraeus zijn ze op de hoogte van de nieuwste trends op cocktailgebied. Dat betekent: eyecatching cocktails die aansluiten bij je event! Bovendien laat Miraeus haar assortiment aansluiten op het seizoen. Minder fan van mixdrankjes? Laat je dan verwennen met een whiskey-, rum- of ginproeverijen. Heerlijk!

Comme Chez Soif

Gin Tasting Comme Chez Soif

Wanneer het over speciale drankjes gaat, krijgt het team van Comme Chez Soif rillingen van genot! Dit zit namelijk in hun DNA en als echte corebusiness mogen zij niet ontbreken in onze lijst. Ze verzorgen graag uw feeest of evenement van kop tot teen met steeds de “total experience” voor ogen. Met Comme Chez Soif kan jij genieten van je feest en zorgen zij als echte gastheer voor uw dorstige genodigden.

bedrijven foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je feest, borrel of event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldige cocktails & andere drankjes!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

 

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht