Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

De lekkerste foodtrucks: deze 6 premium foodtrucks moet je eens getest hebben!

Met meer dan 450 foodtrucks op foodtruckbestellen.be valt er een hoop te kiezen. Wij helpen je daarom graag een handje mee en selecteren de lekkerste foodtrucks voor je! Op een rijtje: zes premium foodtrucks die je écht eens getest moet hebben!
lekkerste foodtrucks little red barn

Met meer dan 450 foodtrucks op foodtruckbestellen.be valt er een hoop te kiezen! Wij helpen je daarom graag een handje mee en selecteren de lekkerste foodtrucks voor je. Op een rijtje: zes premium foodtrucks die je écht eens getest moet hebben!

Hamburgers, dirty rabbits & hete honden: wij selecteren de lekkerste foodtrucks voor jou!

Delicieuze Burgers

lekkerste foodtrucks d'elice

Het is zo ongeveer de aartsvader van de foodtrucks: de hamburgertruck! En terecht: hamburgers zijn ook gewoon héérlijk. Bij D’elice Burger krijg je niet zomaar een hamburger: elke burger bestaat uit 150 gram hamburgervlees, rechtstreeks afkomstig van de hoeveslagerij Berchemveld. Ga voor de klassieke D’elice bacon met rucola, augurk, cheddar, bacon, mosterd & ketchup of probeer bijvoorbeeld de jummie D’elice texan met guacamole, rode ui, rode peper, rucola & tomatensalsa. Smullen!

Fusion met ’n twist

lekkerste foodtruck littel red barn

Texan chili con carne, een brisket die 4 uur lang gegaard is op whiskeyvaten, chili con queso met drie soorten kaas, op hout geroosterde nacho’s…. Gewoon een greep uit al het lekkers wat je kan krijgen bij de Little Red Barn! ‘Think out of the box’ is hun motto en dat is zeker terug te zien in hun voedsel. Ze zijn gespecialiseerd in grill en slow-food weber smokey mountain cooker en serveren de prachtigste, met liefde bereide gerechten voor je. Van smokey tomato sauce tot kaaskroketten: bij de Little Red Barn blíjf je genieten!

Ja, pizzaaaaa!

Pizza: wie houdt daar nu niet van! Bij Amici del Forno maken ze ‘m perfect voor je klaar: op traditionele wijze in een echte houtoven. Vers & authentiek! Lekkerdere pizza heb je ongetwijfeld zelden geproefd… Naast pizza’s serveert Amici del Forno ook overheerlijke antipasti: een flink assortiment aan Italiaanse specialiteiten, geserveerd op grote houten planken. Om lekker te delen!

Dirty rabbits & wacko taco’s

lekkerste foodtrucks MNU

‘Streetfood with an attitude’, dat krijg je bij MNU. Laat je verrassen met gerechten zoals de ‘dirty rabbit’, ‘boar burger’ en ‘wacko taco’. Wat? Nou, bij MNU serveren ze alle klassieke soorten streetfood, maar dan gepimped, met een knipoog naar de echte gastronomie. Het vlees wat MNU gebruikt wordt op het karkas uitgebeend. Dat wil zeggen dat het hele dier van kop tot staart wordt gebruikt: geen verspilling en de beste kwaliteit voor de meest economische prijs. Proberen, dus!

Genieten van lekkere frieten

lekkerste foodtruck frieterij

Deze échte klassieker kan niet ontbreken natuurlijk… friet! Bij de Frieterij bereiden ze echte Belgische frieten volgens grootmoeders recept, in een bakfiets! De aardappelen zijn zoveel mogelijk bij de lokale boer gekocht en vers gesneden. Bij je friet kun je kiezen uit diverse huisgemaakte sauzen: mayonaise, tartaarsaus, truffelmayonaise en sweet onion sauce. Daarnaast kun je genieten van heerlijk huisgemaakt stoofvlees bij je friet, of bijvoorbeeld artisinale kroketten en bitterballen. Voor de ultieme friet-beleving!

Hete Honden!

Zeg je American streetfood, dan zeg je hotdog. Copperdog geeft een extra dimensie aan deze all-time favoriet: ‘hautedogs’, zoals ze het zelf noemen. Vanuit een bijzondere Amerikaanse Ford ambulance serveert Copperdog maar liefst 15 (!) verschillende variëteiten van de hotdog. Je hebt keuze uit meer dan 5 verschillende worsten, 3 soorten broodjes en wel 45 toppings. Je zou er bijna keuzestress van krijgen… Zelfs vegetariërs kunnen voor een hete hond terecht bij Copperdog. Geen enkele reden om je niet te laven aan een van hun smakelijke broodjes dus!

Begin je eigen foodtruck met Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de lekkerste foodtrucks!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht