Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Smullen in alle smaken: dit zijn de lekkerste gerechten van onze foodtrucks

Zuiderse pasta, krokante pizza of streetfood van de grill: in foodtruck-land is alles mogelijk. Voor elke smaak is er een truck. Voor elke goesting een gerecht. En wij? Wij hebben ze allemaal!
Foodtruck gerechten

Zuiderse pasta, krokante pizza of streetfood van de grill: in foodtruck-land is alles mogelijk. Voor elke smaak is er een truck. Voor elke goesting een gerecht. En wij? Wij hebben ze allemaal! We geven je dan ook graag een overzicht van de lekkerste gerechten van onze foodtrucks. Opgelet! Er is kans op kleine hongertjes na het lezen van deze post. Je bent gewaarschuwd!

Pizza

Een van dé toppers in ons aanbod: pizza. Met een dunne korst, dikke bodem, veel kaas, Amerikaans of Italiaans: wij hebben pizza’s in alle vormen en smaken. Wat dacht je van een focaccia foodtruck? Een pizza-oven op wielen? Authenticiteit krijg je altijd op je bord. En super verse ingrediënten, dat ook.

Bovendien is pizza er voor jong én oud, voor fijnproevers, en voor de grote eters. Je kan er écht alle kanten mee uit. Zélfs als je een fan bent van ananas vind je zeker wat je zoekt tussen onze foodtrucks. Beloofd!

pizza foodtruck

Bekijk al onze Pizza Foodtrucks

 

Pasta

Ken jij iemand die niét van pasta houdt? Vast niet, want dat lijkt bijna onmogelijk te zijn. Pasta is de favoriet van iedereen. Hoe dat komt? Ook bij deze lekkernij speel je met smaken en ingrediënten. En dat hebben onze foodtrucks goed begrepen.

Gerelateerd: That’s Amore: Drie redenen waarom een pasta foodtruck altijd scoort

Afhankelijk van wat jij belangrijk vindt kies je namelijk een formule die bij je past. Een all-in pasta menu met een paar huisbereide sauzen die iedereen graag lust, of net een mix en match pastabar waarbij je gasten zelf kiezen tussen verschillende toppings en lekkere kazen. Één ding staat vast: pure ingrediënten staan altijd centraal.

Pasta foodtruck

Bekijk al onze Pasta Foodtrucks

Zoete desserten

De zoete zonde is aan z’n opmars bezig, en daar spelen foodtrucks gretig op in. Mét succes! De foodtrucks met desserten schieten als paddenstoelen uit de grond. Ahja, want als het gaat over de zoete zonde, dan is echt iedereen een zondaar. Van knapperige churros tot botermalse wafels en traditionele taart: elke zoetebek wordt op z’n wenken bedient. 

Gerelateerd: De zoete zonde: een foodtruck met desserten

Foodtruck gerechten dessert

Barbecue

Een saté, vers van de grill, sappige ribbetjes, of een goed gemarineerde steak: een heerlijke barbecue is perfect voor zomerse avonden. En hoewel het op ‘t eerste zicht misschien niet zo lijkt is een barbecue foodtruck heel veelzijdig. Je bakt namelijk niet alleen lekkere burgers op de grill, maar je laat je gasten ook genieten van zeevruchten, gerookte hapjes en fingerfood.

Gerelateerd: De heetste barbecue trends en trucks voor een heerlijke zomer

Al aan het watertanden? Logisch, want onze barbecue foodtrucks zijn on-weer-staanbaar. Nog meer voordelen nodig? Een barbecue foodtruck regelt alles voor jou. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over die kolen, de hitte van het vuur en de opkuis nadien. Geen reden om te twijfelen. Gewoon doen!

Barbecue foodtruck

Bekijk al onze Barbecue Foodtrucks

 

Vegan & vegetarisch

Liever geen vlees op je bord? Goed nieuws: onze foodtrucks zijn er voor iedereen. Er staan niet alleen ribben en gebraad op het menu, maar ook vegetarische en veganistische gerechten. Al wie zegt dat een lekkere maaltijd altijd dierlijke producten nodig heeft, proefde duidelijk nog nooit van onze vegan foodtruck gerechten.

Gerelateerd: Dé gezonde foodtrend van 2018: waarom iedereen valt voor vegan foodtrucks

Met pure en natuurlijke ingrediënten toveren de meest hippe foodtrucks sublieme gerechten op je bord. Smaakvolle salades, fijne hapjes en unieke combinaties: zo overtuigen onze vegan foodtrucks zelfs de grootste meat lovers. Dat spreekt toch voor zich?

Vegan Foodtruck

Bekijk al onze Vegetarische Foodtrucks

 

Ijsjes

En euh, wie zegt dat een foodtruck altijd warme gerechten moet klaarmaken? Wij alleszins niet, want we smelten al weg bij de gedachte aan een lekker fris ijsje. Een ijskar huren is nog altijd een top-idee. En dat geldt niet alleen voor de kinderen. Ijsjes zijn gewoon top! Als koude snack, maar zeker ook als dessert. Daar houden we maar al te graag nog een plekje voor vrij.

Zeker wanneer we ‘t hebben over ambachtelijk gemaakt ijs in de meest unieke smaken. Nog beter? De combinatie met een krokante wafel of warm gebak. Hmmmmm.

Gerelateerd: Ijswagens: de meest verfrissende foodtrucks van ’t land

Ijsjes Foodtruck

Bekijk al onze Ijsjes Foodtrucks

 

Nog meer van dit?
Onze foodtrucks kunnen écht alles.

succesvolle foodtruck succes

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je bedrijfsfeest. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht