Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

That’s Amore: 3 Redenen waarom een pasta foodtruck altijd scoort

Spaghetti, penne, tortellini, farfalle, ... Moet er nog pasta zijn? Zeker wel! Er bestaan meer dan 600 soorten pasta en oneindig veel heerlijke sauzen. Om uit je bord te slurpen, op je vork te draaien of in één hap te verorberen. En dat geldt ook voor onze foodtrucks. Een pasta foodtruck scoort echt altijd. Wij vertellen je waarom.
Pasta foodtruck

Spaghetti, penne, tortellini, farfalle, … Moet er nog pasta zijn? Zeker wel! Er bestaan meer dan 600 soorten pasta en oneindig veel heerlijke sauzen. Om uit je bord te slurpen, op je vork te draaien of in één hap te verorberen. Pasta is gewoon leuk om te eten én is bovendien erg lekker en vullend. Het is niet voor niets een van de meest favoriete gerechten van de wereld. En dat geldt ook voor onze foodtrucks. Een pasta foodtruck scoort echt altijd. Wij vertellen je waarom.

Snel, eenvoudig en veelzijdig

Boek jij een foodtruck op je evenement? Dan maak je elke gast blij. Met een pasta foodtruck geef je veel mensen snel te eten. Pasta is gewoon eenvoudig en enorm veelzijdig. Met de meest eenvoudige ingrediënten tover je een heerlijke maaltijd op tafel die iedereen lust. Als avondeten, lunch en zelfs als snack. Van jong tot oud, van kieskeurige eter tot ultieme fijnproever: het gerecht is zo veelzijdig dat je er alle kanten mee uit kunt.

Pasta foodtruck

Een gerecht vol liefde

Wist je dat pasta het ideale gerecht is voor een eerste date? Zelfs Gordon Ramsay zegt het. Waarom? Net omdat het zo’n veelzijdig gerecht is, én omdat de favoriete pasta van je date je heel veel vertelt over zijn of haar persoonlijkheid. Bovendien wordt de pasta van onze foodtrucks gemaakt met heel veel liefde. Niet onbelangrijk! Het is dus een top-idee om een foodtruck festival te bezoeken tijdens een eerste date. Stop aan je favoriete pasta foodtruck en trakteer op een vers bord Italiaanse heerlijkheid. Een veilige keuze waar je ook nog eens slimmer van wordt. En wie weet wordt het nog wel dubbel zo gezellig met die spaghetti. Net zoals die keer bij Lady en de Vagebond. That’s amore!

Het beste comfort food

Eat the spaghetti to forgetti your regretti

Geen eerste date voor jou? Pasta is er niet alleen voor tortelduifjes. Zelfs voor mensen met een gebroken hart of intens liefdesverdriet is pasta hét perfecte comfort food. Gewoon omdat het lekker is, maar ook om dat er altijd een tikje nostalgie verbonden is aan een stomende pastaschotel. Wie heeft liefde nodig als er pasta is? Denk aan die pruttelende lasagne, de gesmolten kaas en verse kruiden. Dat kan toch niemand weerstaan?

De lekkerste pasta foodtrucks op een rij

Pasta e Più

Deze foodtruck brengt je de meest originele Italiaanse keuken. Pasta e Più bereidt traditionele recepten van aperitief tot koffie. Denk aan heerlijke fijne charcuterie, kazen vol smaak en de beste olijven. Met meer dan 20 sauzen en de meest verfijnde specialiteiten is dit een foodtruck waar echt iedereen voor valt.

Pasta Verde

Nét iets anders is Pasta Verde. Deze foodtruck tover super verse ingrediënten om tot een smakelijk pasta-gerecht dat de Italiaanse grenzen overschrijdt. Pasta Verde foodtruck brengt je een kleurrijke wereldkeuken met een oog voor duurzaamheid. Lokale leveranciers, seizoensgebonden ingrediënten en biologisch afbreekbare verpakkingen: alle kleine beetjes helpen!

Pastalicious Foodtrucks

Keuzestress? Pastalicious Foodtruck maakt het je makkelijk. Jij kiest je favorieten uit acht verschillende huisgemaakte sauzen. Allemaal even vers en even lekker. Pastalicious laat je puur genieten. Van veggie pasta, boordevol groenten, tot een vlezige saus of een zacht stukje vis. Heerlijk!

En euh, zit je al aan de pasta? Dan kun je eigenlijk ineens ook aan de wijn. Met een mobiele bar als Wijnbar Salute is het plaatje helemaal compleet. Cheers!

 

Nog meer liefde op je bord?

Ontdek de lekkerste gerechten van onze foodtrucks.

 

foodtrends voor 2018

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo spannende nieuwe gerechten & de lekkerste foodtrends voor 2017 & boek een foodtruck voor je evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht